Livrare

Timp de procesare:

1-2 zile lucrătoare

Timp de livrare:

1-6 zile lucrătoare

Costuri de expediere:

Transport gratuit pentru toate comenzile de peste 100 lei.
Pentru sume mai mici, costul de transport este de 18 lei.

Retururi:

Aveți la dispoziție 14 zile de la momentul în care ați primit comanda pentru a ne-o returna pentru rambursare. Vă rugăm să rețineți că costurile pentru o expediere retur nu sunt acoperite de noi și că articolele returnate trebuie să fie în starea lor inițială. Iată cum funcționează:

01. Plasați articolele pe care doriți să le returnați și un formular de returnare completat într-o cutie și închideți folosind bandă adezivă;
02. Expediați returul cu un transportator ales de dvs. către:

Mudan Gadal SRL
Str. Tatarasi nr. 67, 700397, Iasi, Romania

Restituiri:

Rambursarea va fi creditată prin aceeași formă de plată utilizată pentru a face achiziția (în cazul achitării prin card/prin transfer bancar, sau într-un cont specificat de dvs. în cazul achitării ramburs), în termen de 5 zile de la primirea pachetului.

Garanţie:

Produsele pe care le primiți trebuie să fie în conformitate cu descrierea prezentată pe site-ul nostru și sa posede toate calitățile așteptate.
În cazul opus, aveți dreptul la o înlocuire a produselor, pentru o perioadă de timp care nu depășește 30 de zile din momentul în care ați primit comanda. Costurile de transport pentru o înlocuire nu sunt acoperite de noi.