Despre Noi

Gadal Tea provine dintr-o admirație a artei vechi de secole de a prepara ceai și o dorință de a-i aduce spiritul înapoi, cu o sensibilitate contemporană. Gadal, care se traduce prin "înălțător", este o stare care oferă liniște, dincolo de ritmul vieții moderne. Fiecare colecție cuprinde o varietate de ceaiuri ecologice și exprimă, în felul [...]
Gadal Tea provine dintr-o admirație a artei vechi de secole de a prepara ceai și o dorință de a-i aduce spiritul înapoi, cu o sensibilitate contemporană. Gadal, care se traduce prin “înălțător”, este o stare care oferă liniște, dincolo de ritmul vieții moderne.
Fiecare colecție cuprinde o varietate de ceaiuri ecologice și exprimă, în felul său distinct, principiile Gadal Tea.

 

Colecții

 

Colecția Gadal – Classics – conține doar plante cultivate ecologic local. Lavandă, flori de soc și tei – toate renumite pentru proprietățile lor vindecătoare.
Celebrând diversitatea ceaiului, cea de-a doua colecție – Essentials – oferă amestecuri atent selectate de fructe și plante aromatice. Ambalajul distinctiv roz deschis imprimă un aer de seninătate.
Cu accent pe caracteristici speciale sau dedicate sărbătorilor festive de pe parcursul anului, cea mai recentă colecție – Experiences – creează experiențe cu adevărat minunate.

 

Impact

 

Toate produsele sunt create cu gândul reducerii impactului asupra mediului. Ambalajele sustenabile, ingredientele certificate ecologic și o grijă constantă pentru găsirea materiilor prime locale sunt parte din valorile Gadal Tea.