Despre Noi

Gadal Tea provine dintr-o admirație a artei vechi de secole de a prepara ceai și o dorință de a-i aduce spiritul înapoi, cu o sensibilitate contemporană. Gadal, care se traduce prin "înălțător", este o stare care oferă liniște, dincolo de ritmul vieții moderne.   Colecții   Fiecare colecție cuprinde o varietate de ceaiuri ecologice și [...]
Gadal Tea provine dintr-o admirație a artei vechi de secole de a prepara ceai și o dorință de a-i aduce spiritul înapoi, cu o sensibilitate contemporană. Gadal, care se traduce prin “înălțător”, este o stare care oferă liniște, dincolo de ritmul vieții moderne.

 

Colecții

 

Fiecare colecție cuprinde o varietate de ceaiuri ecologice și exprimă, în felul său distinct, principiile Gadal Tea.
Colecția – Classics – conține doar plante cultivate ecologic local. Lavandă, flori de soc și tei – toate renumite pentru proprietățile lor vindecătoare.
Celebrând diversitatea ceaiului, cea de-a doua colecție – Essentials – oferă amestecuri atent selectate de fructe și plante aromatice. Ambalajul distinctiv roz deschis imprimă un aer de seninătate.
Cu accent pe caracteristici speciale sau dedicate sărbătorilor festive de pe parcursul anului, cea mai recentă colecție – Experiences – creează experiențe cu adevărat minunate.

 

Impact

 

Toate produsele sunt create cu gândul reducerii impactului asupra mediului. Ingredientele certificate ecologic, ambalajele sustenabile,  și o grijă constantă pentru găsirea materiilor prime locale sunt parte din valorile Gadal Tea.

 

CERTIFICARE ECOLOGICĂ
Toate ceaiurile Gadal Tea sunt certificate ecologic de către Bio Garantie. Ingredientele folosite de noi au fost crescute fără a utiliza substanțe chimice, păstrânduse astfel cât mai sănătoase și nutritive.

 

AMBALAJE SUSTENABILE
Pentru toate produsele se folosesc soluții de ambalare sustenabile, iar pentru formatul de 15 piramide de ceai se folosește zero plastic în procesul de ambalare, obținânduse astfel un produs 100% biodegradabil.

 

PRODUCȚIE LOCALĂ
Totul este produs în Iași, Româniaîn fabrica proprie.