Fara plastic

 

În cele mai multe cazuri, ambalaje de ceai – piramidele care se infuzează în apă precum și plicurile exterioare care mențin aroma ceaiului pentru o perioadă mai lungă de timp, sunt realizate din plastic. Dacă nu este reciclat în mod corespunzător, plasticul rămâne pe planeta noastră pentru cel puțin 30 de ani, dăunând ecosistemului. În afară de asta, piramide de ceai din plastic ar putea descărca reziduuri toxice în timpul preparării ceaiului, ceea ce poate dăuna corpurilor noastre.

PUNGI DE CEAI BIODEGRADABILE

Pungile noastre de ceai piramidale, inclusiv etichetele lor, sunt făcute din amidon de porumb regenerabil și se pot descompune în 3 luni într-un mediu controlat. Datorită originii naturale, pungile nu eliberează reziduuri toxice în timpul preparării ceaiului.

PLICURI COMPOSTABILE

Plicurile noastre de ceai sunt fabricate din fibra de lemn regenerabilă provenită din silvicultură responsabilă. Ele sunt compostabile și pot fi debarasate împreună cu alte deșeuri organice și folosite pentru a spori calitatea solului.

CERTIFICARE ECOLOGICĂ

În plus, calitatea produselor noastre este garantată de certificarea tuturor ingredientelor pe care le folosim. Aceasta înseamnă că în timpul în care au fost cultivate, toate substanțele nutritive necesare au fost furnizate prin compost natural, fără utilizarea substanțelor chimice, cum ar fi pesticidele.